> home | rooms

De twee ruime, grote kamers

De twee kamers liggen elk op een andere etage. Met 20 vierkante meter per kamer bieden ze veel ruimte. De kamers zijn gelegen aan de tuin-kant van het gebouw, en hebben eigen sanitair. Beide kamers liggen op de zuid-kant, en zijn prettig licht en zonnig, en uiteraard voorzien van airconditioning.


De Balkon kamer

De eerste kamer, op de derde etage, heeft twee grote terrasdeuren, welke volledig openen naar het eigen privé- balkon over de volledige breedte van het pand. Heerlijk om in de zon te zitten, of om van een glas wijn te genieten uit uw grote, eigen koelkast. Of geniet van uw vers gemaakte koffie of thee welke u met de Senseo kunt bereiden.

overzicht van kamer-faciliteiten.

foto presentatie
De Top kamer

Kamer nummer twee is gelegen op de vierde, bovenste verdieping van het pand, en is daardoor heerlijk rustig & stil. Hoewel deze kamer niet over een balkon beschikt, is de kamer voorzien van twee grote, dubbele ramen, welke volledig kunnen worden geopend. Deze kamer heeft tevens een ruime koelkast, een Senseo voor lekkere koffie en thee, prive sanitair & gedeeld toilet.

overzicht van kamer-faciliteiten.

foto presentatie


De eet- en woonkamer

Op de vierde etage bevindt zich tevens onze ruime en zeer lichte eet- en woonkamer. Het is helaas niet toegestaan om hier te koken.

overzicht van faciliteiten.

foto presentatie


About Us Contact UsB & B A. van Ostade Van Ostadestraat 66 1072 TA Amsterdam The Netherlands T +31 (0)20 6 737 157 F +31 (0)20 6 627 572 E info@ostadebb.com © 2018 St. Gayamsterdam