> home | rooms

De twee ruime, grote kamers

De twee kamers liggen elk op een andere etage. Met ca. 20 vierkante meter per kamer bieden ze veel ruimte. De kamers zijn gelegen aan de tuin-kant van het gebouw, en hebben eigen sanitair. Beide kamers liggen op de zuid-kant, en zijn prettig licht en zonnig, en uiteraard voorzien van airconditioning.


De Balkon kamerDe eerste kamer, op de derde etage, heeft twee grote terrasdeuren, welke volledig openen naar het eigen privé- balkon over de volledige breedte van het pand. Heerlijk om in de zon te zitten, of om van een glas wijn te genieten uit uw grote, eigen koelkast. Of geniet van uw vers gemaakte koffie of thee welke u op uw kamer kunt bereiden.

overzicht van kamer-faciliteiten foto presentatie
De Top kamerKamer nummer twee is gelegen op de vierde, bovenste verdieping van het pand, en is daardoor heerlijk rustig & stil. Hoewel deze kamer niet over een balkon beschikt, is de kamer voorzien van twee grote, dubbele ramen, welke volledig kunnen worden geopend. Deze kamer heeft tevens een ruime koelkast, een Senseo voor lekkere koffie en thee, prive sanitair & gedeeld toilet.

overzicht van kamer-faciliteiten foto presentatieAbout Us Contact UsB & B A. van Ostade Van Ostadestraat 66 1072 TA Amsterdam The Netherlands T +31 (0)20 6 737 157 F +31 (0)20 6 627 572 E info@ostadebb.com © 2018 St. Gayamsterdam