> home | rooms

De twee ruime, grote kamers

De twee kamers liggen elk op een andere etage. Met meer dan 25 vierkante meter per kamer bieden ze veel ruimte. De kamers zijn gelegen aan de tuin-kant van het gebouw, en hebben beide een eigen toilet en badkamer. Beide kamers liggen op de zuid-kant, en zijn prettig licht en zonnig, en uiteraard voorzien van airconditioning.


De Balkon kamer

De eerste kamer, op de derde etage, heeft twee grote terrasdeuren, welke volledig openen naar het eigen privé- balkon over de volledige breedte van het pand. Heerlijk om in de zon te zitten, of om van een glas wijn te genieten uit uw grote, eigen koelkast. Of geniet van uw vers gemaakte koffie of thee welke u met de Senseo kunt bereiden.

overzicht van kamer-faciliteiten.

foto presentatie
De Top kamer

Kamer nummer twee is gelegen op de vierde, bovenste verdieping van het pand, en heeft het voordeel naast de woon- en eetkamer te liggen, waardoor eigenlijk een volledige etage ter beschikking staat. Hoewel deze kamer niet over een balkon beschikt, is de kamer voorzien van twee grote, dubbele ramen, welke volledig kunnen worden geopend. Deze kamer heeft tevens een ruime koelkast, een Senseo voor lekkere koffie en thee, en is voorzien van een ruimere badkamer.

overzicht van kamer-faciliteiten.

foto presentatie


De eet- en woonkamer

Als u bij ons verblijft, heeft u tevens de beschikking over onze ruime en zeer lichte eet- en woonkamer. Hier vindt u tevens een computer welke u kunt gebruiken om op internet te surfen of om te emailen. U kunt de eet- en woonkamer de gehele dag door gebruiken, wanneer u wenst. Hier is tevens een grote flat-screen tv, een dvd speler, een afwasmachine en een magnetron. Tevens vindt u hier toeristische informatie. Of pak een boek uit de boekenkast, en relax in de chesterfield.

overzicht van faciliteiten.

foto presentatie


About Us Contact UsB & B A. van Ostade Van Ostadestraat 66 1072 TA Amsterdam The Netherlands T +31 (0)20 6 737 157 F +31 (0)20 6 627 572 E info@ostadebb.com © 2017 St. Gayamsterdam